Telefoni för företag

Vi har inte levererat telefonitjänster så länge att vi bär på ålderstigna, tunga och onödiga investeringar som vi måste försvara utan erbjuder dig det bästa som levereras nu till rätt pris.
Vi har dels färdiga paket för små företag som inkluderar en enkel telefonväxel, men har även lösningar för större företag.

-Är ni bredbandskund hos oss på Tyfon?
-Vill ni sänka er månadskostnad avsevärt?
-Vill ni kunna tjuvringa till Singapore för 14 öre minuten?

Om ni svarat "Ja" på dessa frågor, har ni hittat rätt!

  • Behöver du endast en anknytning till ditt hemmakontor? 
  • Är du lixom så många andra orolig för vad som kommer ske när ISDN fasa ut? 
  • Sjunger er befintliga växel på sista refrängen?
  

Oavsett om du investerat i en telefonväxel eller står inför en uppgradering så lönar det sig att kontakta oss så tar vi fram ett alternativ som vi tycker passar er idag och framåt.

 

ISDN till SIP-Gateway

Nu när Telia fasar ut ISDN är många oroliga för vad som kommer att hända.

  • Måste man skrota sin befintliga växel?
  • Vad gör man med telefonerna?
  • Måste man investera i en ny dyr växel?

Svaret på ovanstående frågor är nej, det måste man verkligen inte. Vi ansluter enkelt en Tyfon ISDN-SIP gateway mellan växeln och ert bredband.


Ni fortsätter att ringa precis som idag och behåller er växel och era telefoner samtidigt som ni ringer via IP och sänker era kostnader.Självklart behåller ni även samma telefonnummer som idag. Inget förändras förutom priset.

Tyfon ISDN-SIP gateway fungerar med de flesta ISDN-växlarna bl.a. Ericsson Business Phone, Samsung, LG, Panasonic, Lucent, Avaya och Siemens för att nämna några exempel.